ISO - VCA

Erkend Leerbedrijf

Kleine weg-en waterbouw

Kleine Weg- en Waterbouw - Kwaliteit is een keuze

Gladheidsbestrijding

Vergroot de foto

Voor overheid en bedrijven
Waar de vorst op de loer ligt en waar de sneeuw begint te dwarrelen daar start Kleine Weg- en Waterbouw de motoren voor de bestrijding van de gladde wegen. Niet alleen voor de (semi)overheid maar ook voor vele bedrijven is Kleine een betrouwbare partner. Voor dag en dauw worden de auto’s de weg opgestuurd om aan de gladheid en de dreigende mobiliteitsproblemen het hoofd te bieden.

Zijn wij de komende winter ook eerder wakker dan u om uw bedrijf toegankelijk te maken en houden?

Gladheidsbestrijding klein materieel

Voor bedrijven en instellingen kan Kleine zorgdragen voor een sneeuw- en ijsvrij terrein. Middels een effectieve kleine combintaie kan vrijwel elk terrein toegankelijk worden gemaakt en gehouden. Wanneer u interesse heeft in een overeenkomst voor de gladheidsbestrijding kunt u contact opnemen met ons kantoor of per mail.

Groot materieel

Voor overheden vervult Kleine reeds lange tijd de werkzaamheden op de openbare wegen. Middels een grote combintaie wordt tijdens de wintermaanden bijgedragen aan de veiligheid op de grote (snel)wegen voor Rijkswaterstaat. Wanneer u ook interesse heeft in een overeenkomst voor de gladheidsbestrijding kunt u contact opnemen met ons kantoor of per mail.