ISO - VCA

Erkend Leerbedrijf

Kleine weg-en waterbouw

Kleine Weg- en Waterbouw - Kwaliteit is een keuze

Kleine biedt Graafschade preventie

Kleine Weg- en Waterbouw richt zich bij projecten op de Wet Informatie-uitwisseling Ondergrondse Netten (WION).

Kleine biedt Graafschade preventie – Grote meerwaarde bij grondwerk
Kleine Weg- en Waterbouw uit Hollandscheveld - Hoogeveen is expert in het lokaliseren van ondergrondse infra. Wij brengen de ondergrondse infra nauwgezet in kaart en geven exact aan waar en hoe diep de kabels en leidingen liggen.
Kleine kan ook horizontaal gestuurde boringen, persingen, zinkers nauwkeurig lokaliseren om vervolgens de verkregen ligging te verwerken met GPS locaties in revisietekeningen. Technieken die Kleine hiervoor gebruikt bestaan uit metingen door middel van radiodetectie, grondradar en het maken van proefsleuven. Per geval wordt gekeken welke techniek het beste aansluit bij de opdracht.

Kabelstoringen en mantelschades
Kleine heeft ruime ervaring in het lokaliseren en opsporen van kabelschade en mantelschades van grondkabels. Denk hierbij aan kabels t.b.v. persriolering, sportveldverlichting, tuinverlichting, openbare verlichting, kabels op eigen terreinen zoals campings etc. Met geavanceerde meetapparatuur is de storingsplaats nauwkeurig in kaart te brengen (op de centimeter nauwkeurig in veel gevallen). Zo kan het te graven gat zo klein mogelijk gehouden worden. Deze nauwkeurigheid is ook van toepassing op een verharde ondergrond zoals tegels, klinkers, asfalt e.d. Kleine kan de storing lokaliseren maar ook ter plaatse opgraven en indien nodig een reparatie uitvoeren. Hierdoor is de schade sneller verholpen en zal het dus aanzienlijk minder tijd kosten om het probleem op te lossen.

Totaal pakket inclusief Beheersplan
Kleine kan de gevonden beschadiging opgraven en repareren en eventueel schakelen met de nodige instanties. Middels grote en kleine graafmachines of zelfs grondzuigers kan Kleine direct en adequaat handelen.
Heeft u behoefte aan het in kaart brengen van uw ondergrondse infrastructuur en hecht u waarde aan een jaarlijkse update, dan biedt Kleine u aan om te kiezen voor een beheersplan. Met dit beheersplan worden periodiek de uitgevoerde werkzaamheden met u nagelopen en toegevoegd aan het kaartsysteem van uw netwerk.

Heeft u behoefte aan een passend advies voor uw situatie? Of heeft u meer vragen over onze GWW diensten?
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
Neem hiervoor contact op met Kleine Weg- en Waterbouw.Klik hier voor meer informatie