Onze organisatie

U zoekt naar kwaliteit en betrouwbaarheid? Kleine Weg en Waterbouw is dé partner met de juiste instelling om die slogan eer aan te doen. Uitdagingen aangaan, oplossingsgericht denken en naar uw wens uitvoeren. Wij laten u trots zijn op het eindresultaat. U kiest voor Kleine want…Kwaliteit is een keuze!

Persoonlijk en veelzijdig in alle disciplines

Van het aannemen van grondwerken, het leggen of renoveren van rioleringen en afwateringssystemen, Cultuur technische uitdagingen, sloopwerken tot het verhuren van machines, Kleine is er groot in. Binnen de bedrijfstakken werken wij zowel op kleine- als op grote schaal. Daarvoor hebben we bijvoorbeeld rupskranen die we inzetten voor grote grond- en sloopwerken tot minigravers voor het precisie werk.

Communicatie en uitvoer

In aanloop naar en ten tijde van het project hechten wij waarde aan regelmatig persoonlijk contact. In de aanvraagfase zal er een gezamenlijke aanpak worden besproken van de eerste schop in de grond tot aan de afronding van het project. Het stelt u in staat complete projecten bij één bedrijf onder te brengen. U heeft dan met slechts één aanspreekpunt te maken, met alle voordelen van dien. Wij verzorgen uw project van A tot Z.

Klaar voor de toekomst

Wij zijn klaar voor de toekomst met de nieuwste technieken, veiligheidseisen en gekwalificeerd personeel.

Bedrijfsfilm

Bekijk onze bedrijfsfilm om een indruk te krijgen wie we zijn en wat we doen